Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
9 відгуків
Фіто-аптека Сила рослин
+380 (63) 317-17-94

Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 100 мл, Косметичний актив

Хит
  • В наявності

131 

+380 (63) 317-17-94
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 100 мл, Косметичний актив
Екстракт ламінарії олійний (концентрат) 100 мл, Косметичний активВ наявності
131 
+380 (63) 317-17-94

Опис

Екстракт ламінарії олійний Вміст Опис товару Властивості продукту Використання в медицині Застосування в косметології Ефект від вживання Рекомендації щодо застосування Переваги продукції 1. Опис товару Олійний екстракт ламінарії — концентрована витяжка біологічно активних речовин, розчинених у рослинному жирі. Рідка фракція спрощує використання олії ламінарії в косметології, медицині, даючи змогу вживати її всередину та зовнішньо для масажів і в складі засобів для догляду. 2. Властивості продукту Олійний екстракт морських водоростей сконцентрував у собі всі корисні якості рослини. Сприятливий вплив продукту на організм зумовлений високою концентрацією біологічно доступного йоду, калію, фосфору, а також вітамінів А, В, РР. Серед корисних властивостей речовини варто виділити: активізує обмін речовин; протизапальна; імуномодулювальний; антицелюлітне. 3. Використання в медицині Унікальний хімічний склад і легкозасвоювана форма дають змогу використовувати всередину олійний екстракт ламінарії у разі: порушень функціонування щитоподібної залози; авитаминозах, йододефиците; атеросклерозу та високого рівня холестерину; порушень роботи шлунково-кишкового тракту та синдрому подразненого кишківника. Зовнішньо розчини з олії ламінарії показані для полоскання під час запальних процесів горла, ротової порожнини. Компреси та дбайливі масажи з розчином доречні у разі запальних захворювань шкіри, легких опіків. 4. Застосування в косметології У косметології олійний екстракт ламінарії знайшов поширення завдяки здатності активізувати обмін речовин і прискорювати обмінні процеси в тканинах. Продукт застосовують: у чистому вигляді для антицелюлітних масажів; для приготування розчину для ванн для максимізації ефекту від антицелюлітних масажів; як активну основу кремів для тіла, масок, обгортань, а також інших засобів для схуднення. 5. Ефект від вживання Олійний розчин ламінарії у разі споживання всередину має загальнозміцнювальну дію, сприяє опірності сезонним захворюванням. Висока концентрація вітамінів групи В сприятливо позначається на стані нервової системи, покращуючи здатність сконцентруватися, сон і пам'ять. Зовнішньо концентрат ламінарії надає помітний антицелюлітний ефект, вирівнюючи рельєф шкіри та покращуючи контури тіла, що дає змогу використовувати його для антицелюлітних масажів. Завдяки активізації кровотоку та лімфотоку, продукт має омолоджувальну дію, розгладжуючи зморшки та підтягуючи овал обличчя. 6. Рекомендації щодо застосування Олійний екстракт ламінарії рекомендовано використовувати зовнішньою курсами та довільно як засіб для антицелюлітних масажів, ванн і масок. Показано систематичне застосування як щоденний догляд за сухою й схильною до вікових змін шкірою обличчя. Фахівці радять вживати олійний концентрат морської рослини як біологічно активну добавку до раціону для профілактики захворювань кровоносних судин і для підтримки нервової системи. 7. Переваги продукції Максимальна ефективність використання може бути досягнута тільки під час використання продукції високої якості. Представлена в нашому інтернет-магазині продукція відповідає високим стандартам якості, безпечна й екологічна. Ви маєте можливість придбати олійний екстракт ламінарії за низькою ціною, заповнивши форму замовлення онлайн або телефоном. Доставка клієнту здійснюється будь-якою кур'єрською службою.

Характеристики

Основні
ВиробникNaturalissimo
Країна виробникУкраїна
Тип екстрактуРослинний
Форма випускуРідина
Користувацькі характеристики
Вага100 кг
Тип обгортанняВодододослузеві
Тип рослинної оліїОливкова
Час застосуванняУніверсальний
ДіяОмолоджувальний, Протизапальний, Підтягувальний, Зволожувальний, Тонізувальний, Розслаблювальний, Регенерувальний, Протинабрякову, Розгладжувальний, Масажне, Заспокійлива, Антицелюлітне, Виведення надлишків рідини, Гармонізувальний, Антистресова, Стимулювальний
Призначення і результатЖивлення, Зволоження, Відновлення, Пом'якшення, Звуження пор, Заспокійливість, Регенерація
Сфера застосуванняОбличчя, Шия, Тіло, Живот, Лікті, Ноги, Руки
Об'єм100
Застосування як активу під час виробництва косметикиУсі типи косметики
Тип шкіриНормальна ⁇ Суха ⁇ Живна ⁇ Комбінована (Смішна) ⁇ Звущувальна (зріла) ⁇ Чувальна" Усі типи шкіри ⁇ Проблискова
Паковання засобуСкляна пляшечка

Інформація для замовлення

  • Ціна: 131 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner