Масло чайного дерева Коралловый клуб 30 мл

Масло чайного дерева Коралловый клуб 30 мл
 

Наведите курсор, чтобы увеличить

 
Код товара 10634835
 
Способы оплаты: Наличными, Карточка ПриватБанк, Наложенный платеж
Способы доставки: Самовывоз, Доставка курьером , Доставка «Укрпочтой», Доставка , Новая Почта, Достаквка , Доставка «Ночной Экспресс»

Описание Масло чайного дерева Коралловый клуб 30 мл


Олію чайного дерева отримують не з листя чаю, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання – Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на початку XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний час олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектра дії. Як зазначають американські дослідники рослини, «цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням – від стригучого лишаю на тім’ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг». Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі-дифлорен, В-терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно-клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є той факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м’язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона чудово знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепла ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.


Олію чайного дерева отримують не з листя чаю, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання – Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на початку XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний час олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектра дії. Як зазначають американські дослідники рослини, «цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням – від стригучого лишаю на тім’ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг». Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі-дифлорен, В-терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно-клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є той факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м’язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона чудово знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепла ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.


Олію чайного дерева отримують не з листя чаю, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання – Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на початку XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний час олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектра дії. Як зазначають американські дослідники рослини, «цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням – від стригучого лишаю на тім’ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг». Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі-дифлорен, В-терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно-клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є той факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м’язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона чудово знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепла ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.


Олію чайного дерева отримують не з листя чаю, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання – Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на початку XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний час олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектра дії. Як зазначають американські дослідники рослини, «цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням – від стригучого лишаю на тім’ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг». Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі-дифлорен, В-терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно-клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є той факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м’язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона чудово знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепла ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.

 
 

Поиск по сайту

Искать

Каталог товаров

Контакты

Товары для здоровья - фитоаптека Родник здоровья
(основной офис)

54052, Украина, Николаевская, Миколаїв, Проспект Богоявленський, дом 305
  • +38 (068) 738-05-XX

Фитоаптека
(филиал)

Украина, Николаевская, Николаев, Проспект Центральный, дом 85
https://fitoateka-nik.com/
+38 (0512) 36-93-97

Фитоаптека
(филиал)

Украина, Николаевская, Николаев, ул. Космонавтов, дом 80-А
http://fitoapteka-nik.com.ua/
+38 (0512) 59-11-54


(филиал)

Украина, Николаевская, , дом 40
https://fitoapteka-nik.com/
+38 (99) 0638094, +38 (096) 9573768, +38 (050) 0833573

Вопросы и ответы

Как ламинария помогает похудеть?

03 ноября 2020 в 12:56 ответов: 1

Если Вы боретесь с лишним весом и решили ламинария порошок купить, Вы сделали правильный выбор!Ламинария - разновидность бурой водоросли, что распространенная…

 
 

Где купить гель для суставов недорого?

26 декабря 2019 в 09:39 ответов: 1

Гель для суставов недорого представлен в ассортименте компании "Родник здоровья". Различные дегенеративные заболевания начинают беспокоить нас еще в достаточно…

 
 

Где купить эфирное масло Лаванди?

03 июля 2019 в 15:48 ответов: 1

Купить эфирное масло лаванды можно на сайте фитоаптеки "Родник здоровья". Эфирное масло лаванды пользуется большой популярностью среди людей, желающих…

 
 

Где заказывать препараты для мужской потенции?

09 июля 2018 в 10:43 ответов: 1

Для улучшения мужской потенции лучше использовать только натуральные препараты. Мужчины очень часто сталкиваются с такой проблемой и ищут какие-то чудодейственные…

 
 

Где купить бактериальные закваски недорого?

25 апреля 2017 в 12:23 ответов: 1

Для тех, кто любит кисломолочные продукты в любом виде фитоаптека "Источник здоровья" предлагает посетить свой интернет-магазин. Здесь представлен широкий…

 
 

Где купить масла для аромалампы?

25 апреля 2017 в 12:21 ответов: 1

Ищете, где можно купить эфирные масла для аромалампы по выгодным ценам, тогда заходите на сайт фитоаптеки "Родник здоровья". В ассортименте: аромокомпозиция…

 
 

Есть ли противопоказания к приему "Жидкого каштана Супер Форте"?

11 мая 2016 в 09:17 ответов: 1

Если вы относительно здоровый человек, то препарат вам не навредит, а, наоборот, придаст бодрости, снизит чувство голода и тягу к сладкому, в результате…

 
 

При каких заболеваниях эффективен "Сибирский бальзам"?

11 мая 2016 в 09:13 ответов: 1

Прежде чем принимать "Сибирский бальзам", проконсультируйтесь со своим лечащим врачом. Препарат рекомендуем при заболеваниях сердечно-сосудистой системы…

 
 

Почему клюквенная паста полезнее, чем сами ягоды?

11 мая 2016 в 09:10 ответов: 1

Технология приготовления клюквенной пасты позволяет получать и сохранять в ней в течении продолжительного периода времени абсолютно все полезные вещества…

 
 
 
Написать сообщение
Выберите форму обращения:
 
 
 
Идентификатор страницы
Идентификатор страницы:
1234

Поиск
 
 

Закрыть
 
 
Заказать звонок
person
phone
email
record_voice_over
create