Олія чайного дерева Кораловий клуб 30 мл

Олія чайного дерева Кораловий клуб 30 мл
 

Наведіть курсор, щоб збільшити

 
Код товару 10634835
 
Способи оплати: Готівкою, На картку ПриватБанку, Післяплатою
Способи доставки: Самовивіз, Доставка кур'єром , Доставка «Укрпоштою», Доставка , Нова Пошта, Доставка , Доставка «Нічний Експрес»

Опис Олія чайного дерева Кораловий клуб 30 мл


Олію чайного дерева отримують не з листя сподіваюся, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання-Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на качану XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний годину олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектру дії. Як зазначають американські дослідники рослини, "цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням-від стригучого позбавляю на тім'ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг". Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі- дифлорен, В- терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно- клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є тій факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м' язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона дивний знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепло ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.


Олію чайного дерева отримують не з листя сподіваюся, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання-Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на качану XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний годину олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектру дії. Як зазначають американські дослідники рослини, "цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням-від стригучого позбавляю на тім'ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг". Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі- дифлорен, В- терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно- клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є тій факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м' язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона дивний знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепло ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.


Олію чайного дерева отримують не з листя сподіваюся, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання-Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на качану XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний годину олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектру дії. Як зазначають американські дослідники рослини, "цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням-від стригучого позбавляю на тім'ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг". Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі- дифлорен, В- терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно- клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є тій факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м' язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона дивний знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепло ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.


Олію чайного дерева отримують не з листя сподіваюся, а з листків миртових дерев і кущів Мелалеука (Melaleuca). Ареал їх зростання-Малайзія та Південно-Східна Азія. Олійний розчин досить концентрований, відповідно, його застосування може бути лише зовнішнім. Однак навіть при зовнішньому застосуванні олії варто бути обережним, особливо ж тим, у кого чутлива шкіра.
Сучасна наука вперше дослідила властивості олії чайного дерева на качану XX століття. У результаті досліджень було встановлено, що за своєю антисептичною активністю вона у 100 разів сильніше карболової кислоти, але при цьому не шкідлива для людини. У 1937 р. була виявлена ще одна фантастична властивість цієї олії: при наявності крові й інших речовин органічного походження її антисептичні властивості збільшуються на 10-20%.
На даний годину олія чайного дерева використовується як антисептичний засіб широкого спектру дії. Як зазначають американські дослідники рослини, "цей антисептик, якому притаманні антибактеріальні, протигрибкові та протизапальні властивості, може впоратися практично з будь-яким захворюванням-від стригучого позбавляю на тім'ї до грибкового ураження нігтів на пальцях ніг". Склад цієї олії представляє збалансовану самою природою комбінацію 50 активних компонентів (монотерпени, дитерпени, цинеол, вірі- дифлорен, В- терпінеол, L-терпінеол), які забезпечують оздоровчий вплив на шкіру.
Олія чайного дерева ефективна при гострих і хронічних запаленнях шкіри. Справляє регенеруючу дію, усуває подразнення, набряклість, свербіж, почервоніння, гнійничкове та вугрове висипання. У косметології застосовується для щоденного догляду за жирною шкірою, а також при лупі, випадінні волосся, бородавках. Висока проникна здатність олії чайного дерева дозволяє їй працювати одночасно на нашкірному (поверхневому), інтердермальному (всередині шкіри) та молекулярно- клітинному (всередині кожної живої клітини) рівні.
Цікавим є тій факт, що олія чайного дерева виявляє свою дію виключно на патологічно змінених ділянках шкіри, покращує ріст і оновлення її клітин. Навіть при ураженні шкіри паразитами (воші, коростяний кліщ) застосування цієї олії справляє тривалий позитивний ефект.
Дія олії чайного дерева на уражені ділянки тканини визначає успіх її використання при різних травмах м' язів, суглобів, розтягненнях, порізах, саднах, опіках. Вона дивний знімає біль, дезінфікує місце ураження та сприяє загоєнню ран, особливо гнійних. Крім того, пригнічуючи дію різних мікроорганізмів, бактерій, грибків, олія чайного дерева проявляє бактерицидні та протигрибкові властивості.
І, звичайно ж, тепло ванна з кількома краплями олії чайного дерева справляє вражаючий розслаблюючий ефект, підвищує тонус і імунітет.

 
 

Пошук по сайту

Шукати

Каталог товарів

Контакти

Товари для здоров'я - фітоаптека Джерело здоров'я
(основний офіс)

54052, Україна, Миколаївська, Миколаїв, Проспект Богоявленський, будинок 305
  • +38 (068) 738-05-XX

Фітоаптека
(філія)

Україна, Миколаївська, Миколаїв, Проспект Центральний, будинок 85
https://fitoateka-nik.com/
+38 (0512) 36-93-97

Фітоаптека
(філія)

Україна, Миколаївська, Миколаїв, вул. Космонавтів, будинок 80-А
http://fitoapteka-nik.com.ua/
+38 (0512) 59-11-54

Фітоаптека
(філія)

Україна, Миколаївська, Миколаїв, вул. Пушкінська, 40 (Пушкінське кільце, в бік ста, будинок 40
https://fitoapteka-nik.com/
+38 (99) 0638094, +38 (096) 9573768, +38 (050) 0833573

Питання і відповіді

Як ламінарія допомагає схуднути?

03 листопада 2020 в 12:56 відповідей: 1

Якщо Ви боретесь із зайвою вагою і вирішили ламінарія порошок купити, Ви зробили правильний вибір!Ламінарія - різновид бурої водорості, що поширена в…

 
 

Де купити гель для суглобів недорого?

26 грудня 2019 в 14:31 відповідей: 1

Гель для суглобів недорого представлений в асортименоті компанії "Джерело здоров’я". Різні дегенеративні захворювання починають турбувати нас ще в досить…

 
 

Де купити ефірну олію лаванди?

03 липня 2019 в 17:27 відповідей: 1

Купити ефірну олію лаванди можна на сайті фітоаптеки "Джерело здоров’я". Ефірна олія лаванди дуже популярна серед людей, що бажають підвищити імунітет…

 
 

Де замовити препарати для чоловічої потенції?

09 липня 2018 в 10:43 відповідей: 1

Для покращення чоловічої потенції краще використовувати лише натуральні препарати. Чоловіки дуже часто стикаються з такою проблемою і шукають якісь чудод…

 
 

Де купити бактеріальні закваски недорого?

25 квітня 2017 в 12:23 відповідей: 1

Для тих, хто любить кисломолочні продукти в будь-якому вигляді фітоаптека "Джерело здоров'я" пропонує відвідати свій інтернет-магазин. Тут представлений…

 
 

Де купити масла для аромалампи?

25 квітня 2017 в 12:21 відповідей: 1

Шукаєте, де можна купити ефірні масла для аромалампи за вигідними цінами, тоді заходьте на сайт фітоаптеки "Джерело здоров'я". В асортименті: аромокомпозиц…

 
 

Чи є протипокази до прийому "Рідкого каштану Супер Форте"?

11 травня 2016 в 09:17 відповідей: 1

Якщо ви відносно здорова людина, то препарат вам не зашкодить, а, навпаки, додасть бадьорості, знизить відчуття голоду і тягу до солодкого, в результат…

 
 

При яких захворюваннях ефективний "Сибірський бальзам"?

11 травня 2016 в 09:13 відповідей: 1

Перш ніж приймати "Сибірський бальзам", проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Препарат рекомендуємо при захворюваннях серцево-судинної системи, шлунково-кишкового…

 
 

Чому журавлинна паста корисніша, ніж самі ягоди?

11 травня 2016 в 09:10 відповідей: 1

Технологія приготування журавлинної пасти дозволяє отримувати і зберігати в ній протягом тривалого періоду часу абсолютно всі корисні речовини, які отримують…

 
 
 
Написати повідомлення
Оберіть форму звернення:
 
 
 
Ідентифікатор сторінки
Ідентифікатор сторінки:
1234

Пошук
 
 

Закрити
 
 
Замовити дзвінок
person
phone
email
record_voice_over
create